Schrijfworkshops elke maand in OBA Cinétol

Sinds september 2018 geef ik weer elke tweede zaterdag van de maand schrijfworkshops aan volwassenen in OBA Cinétol. Tot aan zomer 2018 was het een groot succes met een enthousiaste groep die als gevorderdengroep nu is verder gegaan. In september ben ik ook met een nieuwe beginnersgroep begonnen. Voor iedereen die van (verhalen) schrijven houdt. Reactie van een deelnemer aan mijn workshop: “Ik heb veel geleerd tijdens de workshop en kijk nu net even anders naar de boeken die ik lees. En lees ze met een andere blik. Ik beleef plezier aan schrijven en door jouw op- en aanmerkingen ga ik er gewoon mee door. Voor mezelf, mijn familie en vrienden.”

Schrijfworkshop voor beginners  

Elke tweede zaterdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur.

Hou je ook zo van schrijven? Vind je het leuk om verhalen te delen met anderen? Wil je inspiratie opdoen? Kom dan naar deze schrijfworkshop. We gaan verschillende schrijfoefeningen doen, verhalen delen en je krijgt schrijftips. Er komt soms theorie aan bod, maar het gaat er vooral om dat je tijdens de workshop veel schrijft. Neem pen en papier mee, en eventueel een verhaal waaraan je werkt en dat je graag wil delen.

Schrijfworkshop voor gevorderden  

Elke tweede zaterdag van de maand van 13.30 – 15.30 uur.

Hou je van schrijven en heb je al eerder schrijfworkshops gevolgd? Heb je bijvoorbeeld al geoefend met spanningsboog, scènes schrijven, vertelperspectieven, genres en conflicten? Dan is deze schrijfworkshop voor gevorderden echt iets voor jou. Er komt soms theorie aan bod, maar het gaat er vooral om dat je tijdens de workshop veel schrijft, luistert naar wat de anderen schrijven en elkaar terugkoppeling geeft. Een interactieve schrijfworkshop die je zal inspireren!

Deelname met OBA-pas € 5,00 / normaal € 10,00, aanmelden via (020) 662 31 84 of cinetol@oba.nl.